Zeem

VAN BIE TOT ZEEM


Binnen het dagcentrum van De Hoop wordt een zinvolle dagbesteding nagestreefd, met aandacht voor therapieën, arbeidszorg en begeleid werk, sociale participatie, lotgenotencontact en kwaliteit van leven.


In het kader van dit opzet beschikt het dagcentrum over eigen bijenkasten.  De cliënten van De Hoop werken mee bij de verzorging van de bijen en het slingeren van de honing.


Ook in het tuinatelier gaat er aandacht uit naar beplanting die de bijen ten goede komt.  Op die manier draagt de imkerij voluit zijn steentje bij tot de instandhouding van de bijenpopulatie.


Een activiteit die perfect de brug slaat tussen ecologisch bewustzijn en een arbeidsgeöriënteerde en maatschappelijk zinviolle dagbesteding!


De honing kan in het dagcentrum exclusief verkregen worden op onze kerstmarkt en dit tot de voorraad strekt. 

OVER DE HOOP VZW


De Hoop wil op basis van individuele vragen, met oog voor (para)medische zorgen in een rolstoeltoegankelijke omgeving en in nauwe samenwerking met reguliere professionele diensten en mantelzorgers, zorg op maat bieden aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel en hen op die manier helpen in hun zoektocht naar groei, uitdaging en kwaliteit van leven IN de maatschappij.

CONTACTGEGEVENS


Zuster Angelalaan 1

9620 Zottegem


T.  09 364 87 03

E.  dehoop@sezz.be

W. www.dehoopzottegem.be


Copyright @ DE HOOP All rights reserved