Koffiehuis

"Elke laatste vrijdag van de maand stelt De Hoop de deuren open voor een koffie, een taartje en een gezellige babbel!"


KOFFIEHUIS

Sinds juni 2015 opent De Hoop elke laatste vrijdag van de maand tussen 13u30 en 16u haar deuren voor buurtbewoners en sympathisanten !


In ons Koffiehuis serveren wij een koffie, iets fris, een lekkere versnapering,… en is er tijd voor een gezellige babbel.


Wij hopen via het Koffiehuis ontmoeting te creëren tussen mensen mét en zonder beperking.  We willen drempels verlagen en ook buiten de muren van De Hoop mensen met elkaar in contact brengen en mee bouwen aan een gezellige en warme Lelie-buurt.


Tijdens het Koffiehuis maken wij volop gebruik van de mogelijkheden en talenten van onze cliënten.  De ene helpt mee de zaal klaar te zetten, de ander bakt taarten en zet koffie, nog een ander werkt mee als ober, barman, afwasser, caissière,…  Anderen heten de bezoekers welkom en genieten van sociaal contact.


Ook benieuwd ?  Kom dan zeker een kijkje nemen, iedereen welkom !


CONTACTGEGEVENS


Zuster Angelalaan 1

9620 Zottegem


T.  09 364 87 03

E.  dehoop@sezz.be

W. www.dehoopzottegem.be


Copyright @ DE HOOP All rights reserved

FOTOGALERIJ

OVER DE HOOP VZW


De Hoop wil op basis van individuele vragen, met oog voor (para)medische zorgen in een rolstoeltoegankelijke omgeving en in nauwe samenwerking met reguliere professionele diensten en mantelzorgers, zorg op maat bieden aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel en hen op die manier helpen in hun zoektocht naar groei, uitdaging en kwaliteit van leven IN de maatschappij.